Om oss

VIKTIG:

Jeg begynte i ny jobb våren 2018, og det ble da vanskelig å kombinere jobb, familieliv og butikkdrift. Den fysiske butikken ble dermed nedlagt i september 2018. Nettbutikken er operativ så lenge jeg har varer igjen på lager, men jeg tar ikke lengre inn nye varer.

 

Om den fysiske butikken:

En liten hobbybutikk på Karmøy utenfor Haugesund med spill, miniatyrer, maling og tilbehør. Det er også spillebord i lokalet hvor det er mulig å prøve utvalgte spill, eller spille med medbrakte spill/figurer. Jeg kjører også “events” innimellom med ulike spill. Ambisjonen er å bidra til økt tilbud av, interesse rundt og kjennskap til miniatyrspillhobbyen og brettspillverdenen. Her er alle velkomne innom for en kikk, prat eller kamp.

 

Om nettbutikken:

Mitt mål er at man skal få tak i det man trenger innen miniatyrspill uten å måtte bestille fra utenlandske nettbutikker, slik at man slipper å tenke på importkostnader, MVA m.m, samt at man skal kunne få tak i alt man trenger innen miniatyrspill i en og samme nettbutikk. Når man bestiller varer fra www.tabletopworld.no sendes alle varene fra lager i Norge, og det kommer ingen skjulte/ekstra kostnader – kun prisen for varen(e) og evt. frakt. Man kan også bestille varene på nett og velge å hente dem i butikk, da betaler man selvfølgelig ikke for frakt.

 

Om meg:

Mitt navn er Jarle Amdal Tjensvoll, jeg er 37 år og bor på Avaldsnes, Karmøy sammen med kone og to barn (og én katt og to kaniner). Jeg har vært interesert i, og holdt på med miniatyrspill i over 20 år, og tar nå hobbyen min ett steg videre. Jeg har selv savnet større tilgang på miniatyrspill i Norge, en lokal miniatyrspillbutikk med godt utvalg i produsenter og ett sted som er åpent for allmennheten hvor man kan gå å spille, male eller treffe andre med samme interesse på ettermiddag/kveld. Derfor åpnet jeg Tabletop World på Avaldsnes, en liten butikk med ett utvalg av flere spillprodusenter, spillebord og en liten malekrok. Butikken har som mål å være ett sted hvor alle kan komme innom i åpningstidene, endten man allerede driver med miniatyrspill eller man bare er nysjerrig. Her kan man komme for å prøve spill, prøve seg på maling, kikke eller snakke.